Namdal Øko er utgått fra Bejo`s sortiment i 2021, ubeiset er derfor erstatningsproduktet! Middels sein. Lang og svakt konisk, glatt rot. Hovedsort for industri til skiver. På lett jord kan den bli i lengste laget for konsum. Tåler tett bestand. Bunting, kjølelagring. Rotlengde: 20-22 cm.
Namdal Øko er utgått fra Bejo`s sortiment i 2021, ubeiset er derfor erstatningsproduktet! Middels sein. Lang og svakt konisk, glatt rot. Hovedsort for industri til skiver. På lett jord kan den bli i lengste laget for konsum. Tåler tett bestand. Bunting, kjølelagring. Rotlengde: 20-22 cm.
Middels sein. Lang og svakt konisk, glatt rot. Hovedsort for industri til skiver. På lett jord kan den bli i lengste laget for konsum. Tåler tett bestand. Bunting, kjølelagring. Rotlengde: 20-22 cm.
Namdal Øko er utgått fra Bejo`s sortiment i 2021, ubeiset er derfor erstatningsproduktet! Middels sein. Lang og svakt konisk, glatt rot. Hovedsort for industri til skiver. På lett jord kan den bli i lengste laget for konsum. Tåler tett bestand. Bunting, kjølelagring. Rotlengde: 20-22 cm.
Namdal Øko er utgått fra Bejo`s sortiment i 2021, ubeiset er derfor erstatningsproduktet! Middels sein. Lang og svakt konisk, glatt rot. Hovedsort for industri til skiver. På lett jord kan den bli i lengste laget for konsum. Tåler tett bestand. Bunting, kjølelagring. Rotlengde: 20-22 cm.
Namdal Øko er utgått fra Bejo`s sortiment i 2021, ubeiset er derfor erstatningsproduktet! Middels sein. Lang og svakt konisk, glatt rot. Hovedsort for industri til skiver. På lett jord kan den bli i lengste laget for konsum. Tåler tett bestand. Bunting, kjølelagring. Rotlengde: 20-22 cm.
Namdal Øko er utgått fra Bejo`s sortiment i 2021, ubeiset er derfor erstatningsproduktet! Middels sein. Lang og svakt konisk, glatt rot. Hovedsort for industri til skiver. På lett jord kan den bli i lengste laget for konsum. Tåler tett bestand. Bunting, kjølelagring. Rotlengde: 20-22 cm.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.